Asbestsanering i Stockholm

Har du en fastighet i Stockholmstrakten som du vet eller misstänker är i behov av en asbestsanering? Då är du välkommen att höra av dig till oss för en besiktning. Vi är ett företag i saneringsbranschen som varit verksamma under många år. Vi har vår bas i Stockholm men utför saneringar i hela Stockholmstrakten inklusive i orter som Järfälla, Sollentuna och Danderyd och Norrtälje. Vi ger dig säkra inomhusmiljöer till rimliga priser.

Sanera Asbest

Behov av att sanera asbest? All vår personal är utbildade i hur man genomför asbestsaneringar.

Sanera PCB

Vi kan givetvis hjälpa er med PCB-Sanering. Kontakta oss idag för mera information!

Asbestanalys

Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med en analys efter asbest-partiklar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Asbestsanering i Stockholm? Vår personal kan hjälpa er med era frågor & funderingar inom sanering av asbest.

  Asbest – ett giftigt ämne som fortfarande förekommer

  Asbest används inte längre som byggnadsmaterial men förekommer trots det i vissa svenska fastigheter. Det är ett ämne som användes bland annat i fogar, rörisoleringar, eternitplattor, elkablar och olika golvmaterial. Asbest är kraftigt hälsovådligt och kan orsaka cancer och andra sjukdomar och hälsoproblem.

  Utbildad och certifierad personal som kan saneringar

  Vi har tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsaneringar. Det innebär att vi har ett omfattande regelverk av lagar och förordningar att förhålla oss till för att genomföra säkra saneringar. All vår personal är utbildad och certifierad i hur man utför och planerar saneringar som skapar renare och säkrare inomhusmiljöer.

  Hur vet du att du bör låta oss göra en asbestanalys?

  Hur vet du om det förekommer material med asbest i din fastighet? Det är svårt att veta på förhand men det finns en risk om din fastighet byggdes under 1950- eller 60-talen och inte har genomgått någon omfattande renovering sedan dess. I det läget är det en bra idé att besiktiga fastigheten, inte minst om det är så att den står inför en renovering eller rivning som riskerar att frigöra asbest-partiklar. 

  Boka oss för en besiktning

  Om du misstänker att det kan finnas asbest i din fastighet är du välkommen att kontakta oss och boka oss för en besiktning. Vi utför då en noggrann analys av fastigheten och om några gränsvärden överstigs så tar vi fram en åtgärdsplan. Åtgärdsplanen formuleras för att skapa en säker och kostnadseffektiv asbestsanering av fastigheten ifråga.

  Våra kundgrupper

  Vi utför asbestsaneringar åt alla typer av kunder i hela Stockholmstrakten. Det inkluderar privatpersoner, villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsutvecklare och företagskunder. Om du har en fastighet som behöver asbestsaneras så är du en av våra potentiella kunder.

  Som privatkund kan du använda rotavdraget när vi sanerar

  Har du anledning att tro att det förekommer asbest i ditt hem? Då kan du använda rotavdraget för att sänka kostnaderna för en sanering. Rotavdraget kan som mest uppgå till 30 procent av totalkostnaden för en hushållsnära tjänst. Vi rekommenderar våra kunder att de tidigt i planeringsskedet kontaktar Skatteverket för att säkerställa att de har rätt till avdraget.

  Frågor eller funderingar? Kontakta oss för en kostnadsfri offert 

  Har du frågor eller funderingar om asbestsanering i Stockholm? Vill du veta vad det skulle kosta att boka oss för en besiktning och efterföljande asbestsanering? Då är du välkommen att kontakta oss. Vid kontakten ger vi dig ett prisförslag, men vi väntar med att ge dig en formell offert tills dess att vi undersökt förutsättningarna på plats. Alldeles oavsett får du offerten utan kostnad och utan att du förbinder dig till något.

  Har ni problem med radon? Vi utför även radonsanering i Stockholm.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se