Radonsanering i Stockholm

Som förälder bör familjens hälsa vara en av dina viktigaste prioriteringar. Lyckligtvis har du kommit till rätt plats när det gäller att skydda din familjs hälsa eftersom vi erbjuder radonsanering. Vi är ett serviceorienterat saneringsföretag i Stockholm med ett kvalitetstänk som genomsyrar vår verksamhet. Vi är också ett mycket tillgängligt saneringsföretag som hjälper kunder över hela Stockholmsområdet, oavsett om du behöver hjälp i centrala Nacka eller på landsbygden i Sigtuna.

Sanera Radon

Behov av att sanera efter en brand? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Sanera Asbest

Vår personal kan hjälpa er med era frågor & funderingar inom sanering av asbest.

Alla Fastighetstyper

Bostadsrättsföreningar, villaägare, hyreshus, företag, stiftelser & tomter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Sanering i Stockholm? Vår personal kan hjälpa er med bl.a. sanering av klotter, brandrök, nikotin, lukt & m.m.

  Anlita en expert på radonsanering

  Du kanske undrar vad radon är? Radon är en radioaktiv gas som är svårupptäckt då den är både osynlig och luktfri. Vid långvarig exponering ökar den risken för hälsoproblem och värst av allt lungcancer. Med tanke på att radon kan förbli oupptäckt är det viktigt att kontrollera radonhalterna emellanåt och utföra eventuell radonsanering. Som du märker är riskerna för stora för att låta vem som helst utföra denna typ av jobb. Det är mycket säkrare att vända dig till oss som har både erfarenhet och utbildning inom radonsanering. Då vi erbjuder totalentreprenad och har ett brett kontaktnät av drivna hantverkare tar vi även hand om eventuella kontakter med underleverantörer. På så sätt kan du lugnt luta dig tillbaka och koppla av medan vi tar hand om allt!

  Vi erbjuder våra tjänster till alla typer av fastigheter och kunder.

  Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Det viktigaste för oss är din hälsa och säkerhet, så därför ställer vi mer än gärna upp för att skydda dig från radon.

  Använder toppmodern utrustning

  Även om du i teorin skulle kunna utföra en radonsanering själv är det inte den bästa lösningen. Förutom lång erfarenhet och gedigen utbildning har vi också toppmodern utrustning för jobbet. Därför kommer vi att utföra jobbet på snabbast möjliga tid med minimala risker för fel och misstag.

  Erbjuder en kostnadsfri offert

  Ta kontakt med oss redan idag för att göra ditt hem säkert för dig och din familj. Vi erbjuder dig en kostnadsfri offert och besvarar gladeligen alla dina frågor och funderingar.

  Vi utför även asbestsanering.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se