Kontakta Saneringsfirma i Stockholm

Är ni i behov av någon form av sanering? Då är du välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri besiktning. Våra utbildade medarbetade utför bl.a. asbestsanering, PCB-Sanering samt övrig sanering vid brand, klotter & lukt med mera. Hör av dig idag så kan en av våra besiktningsmän komma förbi och kika på problemet!

Sanering av PCB

Vi ser till att skydda bärande konstruktioner och på så sätt minimera risken för skador och spridning om det börjar brinna.

Sanering av Asbest

Med hjälp av en brandfogning kan du se till att öka säkerheten och vinna mer tid om en brand skulle inträffa.

Övrig Sanering

Brandmålning är ett utmärkt brandskydd som lämpar sig för alla typer av konstruktioner som är tillverkade i stål eller trä.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Är du i behov av en sanering i Stockholm? Kontakta oss för en fri offert!

  Har du frågor om saneringar? Har du en fastighet som du misstänker är i behov av någon typ av sanering och vill att vi ska göra ett kostnadsfritt hembesök för att undersöka saken? Välkommen att höra av dig till oss med en förfrågan. Vi tar fram en offert åt dig som du får helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till någonting. Om du väljer att ge uppdraget till oss så avtalar vi om en starttid för saneringen sedan sätter vi igång.

  Dags för en Sanering i Stockholm? Frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta oss

  Vi hjälper dig hela vägen

  När du anlitar oss för en sanering så får du en heltäckande och skräddarsydd lösning där vi tar hand om allt som behövs inför, under och efter saneringen. Vi står redo för rådgivning, att hjälpa dig med myndighetstillstånd, inventering och analys fram till komplett sanering och slutbesiktning.

  Målgrupper

  Vi vänder oss till alla typer av kunder i Stockholmstrakten i orter och områden som Haninge, Huddinge, Nacka och Bromma. Vi jobbar både åt privat-, företagskunder och föreningar:

  • Privatpersoner
  • Villaägare
  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsutvecklare
  • Företagskunder

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Målgrupper Vi hjälper BRF:er, fastighetsägare, privatpersoner och fastighetsskötare i hela Stor-Stockholm

   Bostadsrättförening

   Är ni en bostadsrättsförening som behöver hjälp med sanering? Vi hjälper BRF:er i hela Stor-Stockholm. Kontakta oss för en fri offert så kan vi se över hur vi kan hjälpa eran fastighet!

   Företag

   Är ni ett företag som letar efter en UE inom sanering? Kontakta oss gärna om ni är intresserade. Vi letar alltid efter nya partners i Stor-Stockholm.

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare är det ditt ansvar att bostaden är sanerad. Vi har många års erfarenhet sanering av fastigheter och erbjuder givetvis kostnadsfri konsultation.

   Privatperson

   Är ni privatperson och har frågor om sanering? Vi hjälper ofta privatkunder med frågor om PCB- & Asbestsanering. Tveka inte på att kontakta oss idag!

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se