Socialsanering i Stockholm

Det kommer säkert inte som en överraskning att ett rent och städat hem är viktigt för att må bra. Dock finns det många fall där ett hem kan drabbas av svåra levnadsförhållanden som till exempel vid sjukdom, ålderdom, hoarding och dödsfall. Med hoarding avses samlare som tenderar att spara på allt som samlas i hemmet och får ångest av att slänga saker, till och med skräp och sopor. Med tiden kan allt skräp skapa en säkerhetsrisk och göra hemmet utsatt för olika skadedjur och insekter. Vid hoarding och svåra levnadsförhållanden är det därför lämpligt med professionell sanering.

Misärsanering

Behöver ni städa upp efter dåliga levnadsförhållanden? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Sanera Nikotin & Lukt

Vi kan givetvis hjälpa er med sanering av illa doftande lukt så som nikotin & cigarettrök.

Hoarding & Samlarsanering

Vi kan hjälpa er med samlarsanering & hoarding m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi är specialister från Stockholm på sanering vid svåra levnadsförhållanden Oavsett om det är en liten lägenhet i Täby eller en gammal lokal till ditt företag i Botkyrka, så ställer vi mer än gärna upp med våra saneringstjänster för att återställa utrymmet.

  Erbjuder en rad olika saneringstjänster

  Vi erbjuder en rad olika typer av saneringstjänster som kan behövas vid svåra levnadsförhållanden, som till exempel:

  • Socialsanering.
  • Misärsanering.
  • Liksanering.
  • Blodsanering.
  • Sanering av urin och avföring.
  • Mögel

  Beroende på dina behov och förutsättningar kan vi erbjuda totalentreprenad.

  Det här underlättar för dig då vi tar ett helhetsansvar för saneringsarbetet och sköter eventuella kontakter med underleverantörer. Vi har ett stort kontaktnät av certifierade och duktiga hantverkare som kan ställa upp när det behövs.

  Använder toppmodern utrustning

  Kom ihåg, att ge dig på detta jobb själv är ingen bra idé eftersom du sannolikt saknar erfarenhet av sanering och utsätter dig för hälsorisker. Genom att låta oss ta hand om saneringen undviker du potentiellt farliga skadedjur, bakterier och gifter. Dessutom är saneringsarbetet ansträngande och kräver specialiserad utrustning som du troligen saknar. Den goda nyheten är att vi använder den senaste utrustningen för att utföra en mycket effektiv sanering. Faktum är att våra resultat blir så bra att ingen utomstående kommer att märka att sanering ägt rum.

  Erbjuder saneringstjänster av högsta kvalitet

  Fördelen med att anlita oss är att vi erbjuder både högkvalitativa och pålitliga saneringstjänster. Vår personal har den erfarenhet och kompetens som krävs för att hantera alla eventuella typer av misär- och socialsanering. De kommer att sanera ett hem på det mest effektiva och säkraste sättet som finns.

  Kontakta oss redan idag

  Vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan via mail. Vi välkomnar alla frågor och funderingar och besvarar så snabbt som möjligt. Naturligtvis kan du även ringa oss under våra telefontider och prata med vår trevliga personal.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Samordnare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Samordnare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Offert? Klicka här