Sanering av vägglöss i Stockholm

Om ditt hem är drabbat av vägglöss och du söker hjälp behöver du inte leta längre. Vi är ett professionellt saneringsföretag i Stockholm som kan allt om sanering av vägglöss. Fördelen med oss är att vi är mycket flexibla och tillgängliga med att erbjuda våra tjänster. Oavsett om det är en mindre lägenhet centralt i Gamla Stan eller en stor villa i Solna som är drabbat av vägglöss, så kommer vi att mer än gärna ställa upp och hjälpa dig! Dessutom hjälper vi lika gärna privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar.

Anlita en expert inom vägglös

Sanering av vägglöss är inget lätt jobb, utan kräver att du köper in rätt utrustning och vidtar alla försiktighetsåtgärder för att undvika misstag.

Sanering av insekter

Sanering av kackerlackor, mjölbaggar, getingar, loppor, myror m.m. Berätta vilka problem ni har.

Sanering av skadedjur

Anlita oss för en säker skadedjursbekämpning i Stockholm idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med att sanera era vägglös i Stockholm? Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi bekämpar alla möjliga sorters skadedjur åt dig

  Låt våra experter ta hand om saneringen

  Först och främst bör du inte försöka ge dig på detta jobb själv eftersom det riskerar din och din familjs hälsa. Fel och misstag är vanligt när du är nybörjare och därför är det betydligt säkrare att anlita oss som är experter. Vår kunniga personal jobbar dagligen med sanering av vägglöss och känner till vilka metoder som är säkrast, inte minst när det gäller bekämpningsmedel och skyddsutrustning.

  Kontakta oss och få ett gratis prisförslag

  Vänta inte med att ta kontakt med oss så fort som möjligt för att bli fri från vägglöss. Vår trevliga personal svarar lika gärna på mejl som telefonsamtal. Du kontaktar oss på det sätt som passar dig bäst. När du kontaktar oss kan vi också erbjuda ett gratis prisförslag på saneringsprojektet. Vi utför allt inom sanering av ohyra.

  Erbjuder totalentreprenad på jobbet

  Vi kan ta ett helhetsansvar för saneringen genom att erbjuda totalentreprenad på jobbet beroende på dina behov och förutsättningar. Tack vare vårt breda nätverk av lojala hantverkare sköter vi kontakten med eventuella underleverantörer som behövs. Den enda du behöver kommunicera med under hela saneringsprojektets.

  Fantastiska fördelar med att bli av med vägglössen

  Det finns många fördelar av att anlita oss för sanering av vägglöss:

  • Minskar omfattningen av allergier och hudirritationer.
  • Minskar risken att drabbas av allvarliga sjukdomar.
  • Förbättrar hälsan både fysiskt och psykiskt.
  • Förbättrar sömnen eftersom det blir lättare att sova när du vet att inga skadedjur finns i närheten.
  • En annan uppenbar fördel med att anlita oss och inte göra jobbet själv är att du slipper ansträngningen. Eftersom vi är ett saneringsföretag med lång erfarenhet av lyckade saneringsprojekt är dessa saker inga konstigheter för oss.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se