Mögelsanering i Stockholm

De råder ingen tvekan om att ett hem med mögel inte bara är fult, utan även orsakar hälsoproblem och skador på ditt hem. Några uppenbara tecken på att ditt hem är drabbat av mögel är en obehaglig lukt och fläckar på väggarna. Dock kan det ibland finnas mögel på dolda ställen som vinden, källaren bakom möbler och så vidare. Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag och en besiktning.

Sanering av Svartmögel

Behov av att sanera svartmögel? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Mögelanalys

Vi är utbildade på att snabbt känna igen mögel och identifiera vilka åtgärder som krävs för borttagning.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en kostnadsfri offert och är flexibla med att boka en tid för mögelsanering som passar ditt schema bäst.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Mögelsanering i Stockholm? Vi är ett mycket tillgängligt saneringsföretag som är verksamma i hela Stockholmsområdet.

  Om det finns mögel någonstans i ditt hem kan du uppleva:

  • Andningsproblem.
  • Astmakomplikationer.
  • Hosta.
  • Ihållande allergier.
  • Kliande ögon.
  • Rinnande näsa.

  Ovanstående allvarliga symptom ska inte underskattas och därför är det viktigt att vara på den säkra sidan med professionell mögelsanering. Inte minst är det viktigt om du redan har en sjukdom eftersom mögelexponering kan förvärra symptomen ytterligare.

  Vi erbjuder följande tjänster om ser till att ditt hem blir mögelfritt:

  • Sanering av svartmögel.
  • Mögelsanering.
  • Fuktutredning.
  • Mögelutredning.
  • Misärsanering

  Förhindrar framtida mögeltillväxt

  Att anlita oss är det bästa sättet att ta bort allt mögel och minimera riskerna för framtida mögeltillväxt. Vi är utbildade på att snabbt känna igen mögel och identifiera vilka åtgärder som krävs för borttagning. Eftersom vi vet hur mögel fungerar tar vi inte bara bort den synliga mögeltillväxten, utan tar itu med roten till problemet för att förhindra att mögel uppstår igen. Genom att använda rätt rengöringsmedel och utrustning säkerställer vi att alla spår av mögelsporer tas bort.

  Är verksamma i hela Stockholmsområdet

  Vi är ett mycket tillgängligt saneringsföretag som är verksamma i hela Stockholmsområdet. Det betyder att vi mer än gärna hjälper dig och erbjuder våra saneringstjänster i områden som: Vasastan, Östermalm, Älta, Liljeholmen, Nacka, Enskede & Kungsholmen. Förutom att vara verksamma i hela Stockholmsområdet är vi även flexibla när det gäller vilka kunder vi kan hjälpa. Oavsett om det är en privatperson med en mindre lägenhet eller en stor villa, en bostadsrättsförening, en stiftelse eller ett företag kommer vi att ställa upp med våra saneringstjänster.

  Sparar tid och energi

  En stor fördel med att låta oss ta hand om mögelsaneringen är att du sparar mycket tid och energi. Att spendera timmar på att ta bort mögel från ditt hem är onödigt när vi lika gärna kan göra jobbet åt dig. Vårt företag gör jobbet mycket snabbare än en lekman eftersom vi har lång erfarenhet av lyckade saneringsprojekt och bra utbildning. Du sparar även tid och energi genom att vi erbjuder totalentreprenad och sköter eventuella kontakter med underleverantörer. Vi har ett stort kontaktnät av behöriga och trevliga hantverkare.

  Ta kontakt med oss

  Tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon för att låta oss svara på dina eventuella frågor och funderingar. Vi erbjuder en kostnadsfri offert och är flexibla med att boka en tid för mögelsanering som passar ditt schema bäst.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se