Klottersanering i Stockholm

Att bo i storstaden har sina fördelar även om det innebär en ökad risk för klotter. Det kan vara en skrämmande upplevelse att upptäcka en dag att din fastighet blivit utsatt för klotter. Problemet med klotter är att det ofta inte bara är själva färgen som du måste ta bort, utan också de meddelanden och symboler som klottrats på din fastighet. Till exempel kan det vara hatiska och nedsättande budskap som du knappast vill förknippas med. Hör av dig för en fri offert idag!

Sanering av Klotter

Vi kan hjälpa er med borttagning av klotter & graffiti på fasader & m.m.

Fasadtvättning

Vi kan givetvis hjälpa er med tvättning av fasaden samt renovering vid behov.

Kemikaliesanering

Vi tar bort farliga kemikalier från större fastigheter, hyreshus, tvåplanshus & moderna villor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Klottersanering i Stockholm? Vi hjälper allt från privatpersoner till bostadsrättsföreningar och företag med våra professionella saneringstjänster

  Vi tar hand om sanering i hela Stockholm

  Även om din första spontana reaktion är att försöka ta bort klottret på egen hand är det bättre att vända dig till ett saneringsföretag. Vi är ett skickligt saneringsföretag i Stockholm med lång erfarenhet inom branschen som hjälper dig snabbt och effektivt, så att du kan återgå till vardagslivet igen.

  • Blästring.
  • Fasadtvätt.
  • Kemikaliesanering.
  • Klottersanering.
  • Klotterskydd.

  Alla slags fastighetstyper

  Inte nog med det, vi har inte heller några begränsningar när det gäller vilka fastighetstyper vi utför jobb på. Vi tar bort klotter från större fastigheter, hyreshus, tvåplanshus och moderna villor.

  Erbjuder heltäckande saneringstjänster över hela Stockholm

  Oavsett om du bor i Åkersberga, Sigtuna, Värmdö eller i centrala Södermalm erbjuder vi dig våra heltäckande saneringstjänster. Med vårt stora kontaktnät av ordningsamma hantverkare av alla slag kan vi ta ett helhetsansvar för arbetet. På så sätt behöver du inte ta kontakt med flera olika hantverkare om det skulle behövas.

  Återställer din fastighet till bästa skick

  Klotter kan vara extremt svårt att ta bort utan rätt utrustning och verktyg. Ännu svårare blir det av att också sakna erfarenhet och utbildning för denna typ av jobb. Så istället för att spendera energi på att försöka ta bort klottret själv är det bättre att anlita ett saneringsföretag. Vi är ett saneringsföretag med kunnig personal som använder de bästa verktygen i branschen. Till att börja med utvärderar vi skadorna på din fastighet och sedan väljer vi de effektivaste metoderna för att återställa fastigheten till bästa skick.

  Sparar tid och pengar

  Eftersom du troligen inte brukar ta bort klotter kan det kräva en hel del tid och ansträngning. Det kan sluta med att du gör fel och misstag som förvärrar snarare än att förbättra problemet. Just därför ska du anlita oss som är ett professionellt saneringsföretag som vet exakt hur klotter ska tas bort effektivt. Din fastighet kommer garanterat att bli ren och vacker igen med vår hjälp.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se