Sanering av Lägenhet i Stockholm

Har du en lägenhet i Stockholmsområdet som behöver saneras och tömmas? Då har du kommit till rätt ställe! Vi är ett saneringsföretag som utför våra tjänster i hela Stockholmsområdet, oavsett om det är i Sollentuna, Danderyd, Tyresö eller Sundbyberg. Ta kontakt med oss redan idag för att få din lägenhet sanerad och tömd. Vår trevliga personal kommer att ta emot ditt samtal och besvara alla eventuella frågor och funderingar du har.

Sanera Brandrök

Behov av att sanera efter en brand? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Sanera Nikotin & Lukt

Vi kan givetvis hjälpa er med sanering av illa doftande lukt så som nikotin & cigarettrök.

Sanera Klotter

Vi kan hjälpa er med borttagning av klotter & graffiti på fasader & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Sanering i Stockholm? Vår personal kan hjälpa er med bl.a. sanering av klotter, brandrök, nikotin, lukt & m.m.

  Vi tar hand om sanering i hela Stockholm

  Att ha en ren och hälsosam miljö i hemmet kommer definitivt att påverka dig positivt. Vi är smidiga att anlita eftersom vi erbjuder totalentreprenad och tar ansvar för hela projektet tillsammans med hanteringen av underleverantörer. Faktum är att vi har ett brett kontaktnät av pålitliga hantverkare från de flesta yrkeskategorier, såsom elektriker, rörmokare, ventilationstekniker, målare och snickare.

  Vad händer om du behöver sanering och inte bor i en lägenhet?

  Oroa dig inte! Vi erbjuder naturligtvis inte bara våra saneringstjänster till lägenheter. Tvärtom erbjuder vi sanering till de flesta fastighetstyper och verksamheter som du kan se här:

  • Bostadsrättsföreningar.
  • Företag.
  • Hyreshus.
  • Stiftelser.
  • Villor.
  • 2-planshus.

  Erbjuder många typer av saneringstjänster

  Det är bra att sätta igång så fort som möjligt för att undvika allvarliga hälsorisker, särskilt om det rör sig om en äldre lägenhet med asbest. Asbestdamm består av mikroskopiska sylvassa nålar som kan orsaka lungsjukdomar och cancer. Några av de vanligaste byggmaterialen som ofta innehåller asbest är betong, plastmattor, spånplattor, värmeisolering och tätning. Genom att anlita oss säkerställer vi att du slutar andas in detta farliga material.

  Förutom asbest erbjuder vi många andra typer av saneringstjänster som:

  • Luktsanering.
  • Rök- och nikotinsanering.
  • PCB-sanering.
  • Radonsanering.
  • Klottersanering.
  • Totalsanering.

  Använder den senaste utrustningen

  Ett skäl till att låta oss ta hand om saneringen av din lägenhet är att du sannolikt saknar adekvat utrustning. Vi har den utrustning som krävs för att kunna hantera giftiga ämnen på ett säkert sätt under arbetet. Du sparar faktiskt pengar på att anlita oss eftersom du slipper köpa samma dyra utrustning som vi använder dagligen.

  Har lång erfarenhet av sanering

  Förutom att använda toppmodern utrustning har vår personal både den erfarenhet och kunskap som krävs för att göra ett utmärkt jobb. Vi har nämligen en lång erfarenhet inom branschen som gör att vi förstår vad som krävs för att ta bort bakterier, allergener, gifter, ingrodd smuts med mera. Tillsammans med lång erfarenhet får vår personal även kontinuerlig utbildning för att hålla sina kunskaper uppdaterade. Det innebär att vi är väl insatta i de senaste riktlinjerna och säkerhetsföreskrifterna som gäller inom branschen. Vår långa erfarenhet i kombination med utbildning gör att vi kan garantera en säker sanering med en minimal risk för skador.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se