Sanering av Ohyra i Stockholm

Vi är ett etablerat saneringsföretag i Stockholm som snabbt hjälper dig om du har ett problem med skadedjur. Eftersom vi är verksamma över hela Stockholmsregionen har det ingen betydelse om du behöver hjälp i Botkyrka, Trångsund, Hammarby Sjöstad eller i centrala Danderyd. Vi finns här för dig! Vi har varit verksamma så länge att vi känner till alla vanliga typer skadedjursangrepp. Det betyder att vi alltid är förbereda och med kort varsel kan komma till dig för att börja sanera.

Sanering av råttor

Behöver ni sanera ett råttproblem? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Sanering av insekter

Sanering av kackerlackor, mjölbaggar, getingar, loppor, myror m.m. Berätta vilka problem ni har.

Sanering av skadedjur

Anlita oss för en säker skadedjursbekämpning i Stockholm idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi är specialister från Stockholm på sanering vid ohyra Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi bekämpar alla möjliga sorters skadedjur åt dig

  Sanerar alla typer av fastigheter

  Det är inte bara privatpersoner som kan drabbas skadedjur. Naturligtvis kan även bostadsrättsföreningar, mindre hyreshus, större fastighetshus, sjukhus, stiftelser drabbas. Vi hjälper dig mer än gärna oavsett vad det gäller för fastighet och vem som äger den. På så sätt behöver du aldrig känna dig osäker på om vi kommer att tacka ja till uppdraget eller inte.

  Ring eller mejla oss

  När du vänder dig till oss är du alltid bara ett telefonsamtal eller mejl ifrån att lösa dina problem med skadedjur. Vi strävar alltid efter ett kundnära förhållningssätt och att vara så serviceorienterade som möjligt. När du kontaktar oss lyssnar vi gärna på dina frågor och funderingar. Vi erbjuder även ett gratis kostnadsförslag när du kontaktar oss! Så tveka inte att kontakta oss redan idag för att komma igång.

  Anlita oss för en säker skadedjursbekämpning

  Även om din första spontana reaktion är att lösa problemet själv finns det finns många fördelar med att anlita ett saneringsföretag istället. Inte minst riskerar du din hälsa eftersom du måste använda bekämpningsmedel som är farligt att komma i kontakt med. Du kan bli allvarligt sjuk av att använda bekämpningsmedel på ett felaktigt sätt eller om du gör misstag. Till exempel kan toxiner och farliga kemikalier utsätta barn och husdjur för fara.

  Låt experter utföra jobbet

  Med tanke på att du troligen saknar en större erfarenhet av skadedjursbekämpning är det mycket bättre att låta experter utföra jobbet. Vår personal har lång erfarenhet av skadedjursbekämpning och utbildas kontinuerligt för att kunna utföra arbetet på ett säkert och miljömedvetet sätt. Vi ser till att ge dig precis rätt lösning som du behöver på ditt problem med skadedjur. Det här kommer att ge dig och alla andra som bor i fastigheten den sinnesro som ni förtjänar. När du anlitar oss kan du lugnt luta dig tillbaka och koppla av medan vi tar bort alla oönskade skadedjur. Inte nog med det, våra resultat är långsiktiga och ser till att skadedjuren inte återkommer så som vägglöss.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Samordnare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Samordnare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Offert? Klicka här