Sanering av Dödsbo i Stockholm

När en familjemedlem eller anhörig har gått bort behöver du tid för att ta hand om dig själv mentalt och känslomässigt. Av naturliga skäl kan det vara svårt att hantera de många uppgifter som finns i ett dödsbo. Inte minst kan det vara psykiskt utmanande att hantera den avlidne personens mest personliga tillhörigheter. Tveka inte på att kontakta oss så kan vi erbjuda en fri offert.

Liksanering

Behov av att sanera efter bortgång? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Professionell Sanering

Tänk på att du inte är ensam och att du kan du få hjälp genom denna svåra tid i livet av professionella inom sanering.

Vi tar hand om helheten

Vi är ett saneringsföretag som tar hand om alla praktiska och fysiskt ansträngande uppgifter som finns i ett dödsbo.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Sanering i Stockholm? Vi har full förståelse för och finns här för att hjälpa dig inom liksanering

  Vi hjälper dig med följande tjänster:

  Med dessa tjänster som vi erbjuder vill vi bidra till att göra arbetet kring ett dödsbo så enkelt som möjligt för dig.

  • Sanering av dödsbo
  • Liksanering.
  • Blodsanering.
  • Dödsbotömning.
  • Dödsbostädning.

  Gör dödsboet redo för försäljning eller bosättning

  Det kan bli mycket jobb med att göra ett dödsbo redo för försäljning eller bosättning. Oavsett om du är en familjemedlem som vill ta över bostaden eller vill sälja den kommer det att finnas mycket möbler, föremål och skräp att tömma från den. Denna del är fysiskt sett mycket ansträngande och kan kräva krafter som du inte har i denna svåra tid i livet. Vi har full förståelse för det och finns här för att hjälpa dig. Vi ser till att tömma dödsboet under kontrollerade former och kan under arbetet separera på föremål som går att räddas, återvinnas och slängas.

  Anlita oss och undvik farorna med att sanera själv

  Ett annat skäl till att överväga våra saneringstjänster är att det kan vara direkt farligt att sanera ett dödsbo själv. Till exempel kan hemmet vara angripet av skadedjur eller vara utsatt för mögel som växer i väggarna och golven. Även om det har gått en kort tid sedan personen avlidit börjar den naturliga nedbrytningsprocessen av kroppen ganska snabbt. Det här innebär att bakterier som är ansvariga för kroppens nedbrytning släpps ut och orsakar en obehaglig lukt.

  Ta alltid professionell hjälp

  Förutom lukt kommer kroppsvätskor att läcka ut och absorberas i omgivande saker som mattor, trä, gips och möbler. Du bör därför aldrig försöka rengöra material som blivit utsatt för kroppsvätskor eftersom vanliga rengöringsmetoder inte är tillräckligt säkra. Eventuella fel och misstag i rengöringen kan göra bostaden obeboelig, så därför bör du vända dig till oss som är professionella och jobbar med detta dagligen. Vi vet hur man rengör och sanerar på det mest säkra sättet.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Samordnare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Samordnare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Offert? Klicka här