Brandsanering i Stockholm

Rök- och brandskador kan vara särskilt utmanande att sanera. Det kan vara mycket svårt att återställa fastigheten till sitt ursprungliga skick utan professionell hjälp. Samtidigt är det viktigt att sanera den i tid innan röklukt och sotskador orsakar allvarliga skador på hälsan, fastighetens struktur och ägodelarna i den. Ju snabbare fastigheten blir sanerad desto lättare och billigare blir det att återställa den. Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag och en besiktning.

Sanera Brandrök

Behov av att sanera efter en brand? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Sanera Nikotin & Lukt

Vi kan givetvis hjälpa er med sanering av illa doftande lukt så som nikotin & cigarettrök.

Saneringsanalys

Lukten kan breda ut sig och mögel kan börja växa på dolda platser i hemmet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Sanering i Stockholm? Vår saneringsfirma kan hjälpa er med bl.a. sanering av klotter, brandrök, nikotin, lukt & m.m.

  Anlita Stockholms bästa saneringsföretag

  Lyckligtvis finns det professionella saneringsföretag som du kan anlita. Vi är ett saneringsföretag som snabbt kan hjälpa dig med rök- och brandsanering i hela Stockholmsområdet, oavsett om du bor centralt i Gamla stan eller i utkanten av Hässelby. Om saneringen gäller en liten lägenhet med kokvrå eller en tvåplansvilla har inte heller någon betydelse. Inget jobb är varken för litet eller för stort. Vi finns här för dig! Dessutom är vi inte begränsade till privatpersoner utan vi hjälper lika gärna företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och stiftelser.

  Vi erbjuder alla tjänster som behövs om din fastighet blivit utsatt för brand- och rökskador:

  • Brandsanering.
  • Röksanering.
  • Sanering brandlukt.
  • Sanering av brandrök.
  • Städning efter brand & sotskador.
  • Sanering av lägenhet

  Har den erfarenhet och expertis som krävs

  Till skillnad från en lekman har vi den erfarenhet och expertis som krävs för att utföra brand- och röksanering. Vi har inte bara många års erfarenhet utan har även genomgått en utbildning som säkerställer att vi har rätt kunskap. Det därför alltid bäst att anlita ett etablerat saneringsföretag som oss för att vara på den säkra sidan. När du anlitar oss är du i trygga händer och kan lugnt luta dig tillbaka medan vår personal hanterar saneringen. Eftersom vår personal är kompetent och självgående kan de snabbt bedöma skador och vidta nödvändiga åtgärder för återställning. Dessutom använder vi toppmodern utrustning för att ta bort lukten av rök och rester av aska från ditt hem. Det här är viktigt med tanke på att svart aska kan vara skadligt för din hälsa om du andas in det.

  Sparar pengar och skyddar dig mot oväntade utgifter

  Om du inte åtgärdar rök- och brandskador kommer skadorna att bara bli värre med tiden. Lukten kan breda ut sig och mögel kan börja växa på dolda platser i hemmet. Det betyder att du slutligen kommer att bli tvungen att betala ännu mer pengar för sanering. En varm rekommendation är därför att kontakta oss så fort som möjligt för att få en kostnadsfri offert. Vår serviceorienterade personal är tillgängliga både via mejl och telefon.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se