Sanering av eternittak & eternitplattor i Stockholm

Om du bor i en äldre fastighet med eternit har du kommit till rätt plats. Vi är ett certifierat saneringsföretag som är experter på sanering av eternittak och eternitplattor. Vi är också ett flexibelt saneringsföretag som utför sanering i hela Stockholmsregionen, alltifrån centrala Östermalm till utkanten av Vallentuna. Dessutom har vi inga problem med att sanera olika typer av fastigheter som hyreshus, mindre lägenheter eller 2-plansvillor.

Vad är Eternit?

Eternit användes flitigt som byggmaterial inom byggbranschen under 1900-talet fram till 1982 då det blev förbjudet.

Vart finner man Eternit?

Eternit har haft en speciellt stor användning i takläggning på grund av dess värme- och brandbeständiga egenskaper.

Varför blev det förbjudet?

Anledningen till att det blev förbjudet att bygga med eternit beror på att det innehåller höga halter asbest.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Eternitsanering i Stockholm? Kontakta oss redan nu via telefon eller e-post så återkommer vi med en kostnadsfri offert på arbetet.

  Varför är Asbest & Etternit farligt?

  Asbest består av farliga fibrer som kan sväva runt i luften i flera dagar och orsaka lungsjukdomar vid exponering, som till exempel lungcancer, plack och kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL).

  Undvik att exponeras för asbestdamm

  Även om asbest inte längre används i byggmaterial är det lätt att exponeras för asbestdamm vid renovering och rivning av gamla byggnader. Du bör därför överväga att anlita ett saneringsföretag som oss med lång erfarenhet inom branschen. Det ser till att skydda dig och din familjs hälsa. Asbest finns i olika byggmaterial som till exempel:

  • Takpannor.
  • Golvplattor.
  • Väggpaneler.
  • Isoleringspaneler.

  Anlita en specialist idag!

  Förutom faran med att exponeras för asbestdamm är det svårt och tidskrävande att arbeta med asbest. Du måste följa vissa regler och använda specialiserad utrustning som du troligen saknar erfarenhet av. Genom att anlita oss slipper du oroa dig för denna del och kan luta dig tillbaka med vi sköter allt, även eventuella kontakter med underleverantörer eftersom vi ombesörjer hela arbetet beroende på behov och förutsättningar.

  Arbetar effektivt och säkert

  Vår långa erfarenhet av lyckade saneringsprojekt gör att vi vet exakt vilken utrustning som är bäst och hur den används optimalt. Du kan känna dig trygg med att våra arbetsmetoder uppfyller alla regler och säkerhetsföreskrifter när det gäller asbest. Vidare gör vår erfarenhet och utbildning att arbetet kommer att slutföras inom tidsplaneringen. Om det mot förmodan skulle inträffa något oväntat kan vi ganska lätt kompensera den förlorade tiden på olika sätt.

  Kontakta oss

  Du är varmt välkommen att ställa frågor om våra tjänster. Vår serviceorienterade personal kommer att vägleda dig och förklara hur processen ser ut.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Samordnare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Samordnare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Offert? Klicka här