Sanering i Stockholm

Har du en fastighet i Stockholmstrakten som är i behov av någon form av sanering? Oavsett om det handlar om brand-, nikotin-, klotter- eller någon annan typ av saneringar har vi expertisen. Vi har många år i branschen och jobbar över hela Stor-Stockholm vilket inkluderar orter som Nynäshamn, Ekerö, Lidingö och Värmdö. Vi skapar säkra inomhusmiljöer till bra priser. Kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag och en besiktning.

Sanera Brandrök

Behov av att sanera efter en brand? Kontakta oss idag så kan vi hjälpa er!

Sanera Nikotin & Lukt

Vi kan givetvis hjälpa er med sanering av illa doftande lukt så som nikotin & cigarettrök.

Sanera Klotter

Vi kan hjälpa er med borttagning av klotter & graffiti på fasader & m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Sanering i Stockholm? Vår personal kan hjälpa er med bl.a. sanering av klotter, brandrök, nikotin, lukt & m.m.

  Våra saneringstjänster i Stockholm 

  Vi utför det mesta inom saneringar. Från nödvändiga och lagstadgade saneringar som asbest, PCB och radon till sådant som klotter, lukt och nikotin. Här följer en lista på olika typer av saneringsarbeten som du kan anlita oss för:

  Vi hjälper dig med saneringen hela vägen

  Du kan känna dig trygg i att vi bistår med vårt kunnande hela vägen genom en saneringsprocess. Det inkluderar rådgivning om vilka som är de bästa åtgärderna till kontakt med myndigheter, inventering och analys samt slutbesiktning av saneringen. När vi är klara så har du en fastighet som är ren och säker. Vi tar alltid fram en heltäckande och skräddarsydd lösning som fungerar för dina förutsättningar.

  Personal utbildad och certifierad för saneringar

  För alla saneringar som innebär att man hanterar material och ämnen som skadliga för hälsan krävs tillstånd från Arbetsmiljöverket. Vi följer alla lagar och förordningar samt riktlinjer som gäller för att ta om hand miljö- och hälsovådliga ämnen på ett säkert sätt. All vår personal är utbildad och certifierad och har lån erfarenhet av att utföra säkra och kostnadseffektiva saneringar.

  Använd ROT-avdraget för att sanera billigare hemma 

  Vi sätter stolthet i att erbjuda konkurrenskraftiga och rimliga priser till våra kunder. Med det sagt skadar det förstås inte om du har möjligheten att sänka priserna ytterligare. Det ska du ha rätt att göra om du är en privat kund som vill att vi ska utföra en sanering i ditt hem. Med hjälp av ROT-avdraget kan du sänka kostnaden för en sanering med upp till 50 000 kronor. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket på förhand för att förvissa dig om att du har rätt till avdraget. Om du har det så hjälper vi till med pappersarbetet.

  Våra målgrupper

  Du kan som sagt anlita oss för saneringar i hela Stockholmsregionen. Vi har utfört saneringar på orter som Haninge, Huddinge, Nacka och Bromma. Vi har många lyckade kundprojekt i bagaget och delar gärna med oss av referenser från tidigare kunder på förfrågan. Till våra kunder räknar vi privatpersoner, villaägare, företag, bostadsrättsföreningar, övriga föreningar och fastighetsutvecklare.

  Frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta oss 

  Undrar du någonting om saneringar? Vill du att vi ska komma och genomföra en besiktning och ta fram en åtgärdsplan för en fastighet? Då är du välkommen att kontakta oss. Under samtalet ger vi dig ett prisförslag, vi avstår dock med att ge dig en regelrätt offert tills dess att vi utfört besiktningen på plats. Observera dock att det inte börjar kosta några pengar för dig förrän du fått offerten.

  Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Bektur
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 588
   offert@stockholm-sanering.se

   Vanliga frågor Här följer svar på några vanliga frågor vi ofta får om olika typer av saneringar i Stockholm

   Hur vet du om din fastighet behöver en PCB-sanering?

   PCB är ett ämne som tidigare användes i golv- och fogmassor som är skadligt för både människor och djur. Egentligen skulle all PCB i svenska byggnader ha sanerats bort redan 2016. Trots det finns det fortfarande en hel del PCB kvar att ta itu med. Om du har ett hus som byggdes eller fogrenoverades senast mellan1956-1973 bör du låta oss komma och göra en inspektion.

   Hur vet du om din fastighet behöver en asbestsanering?

   Asbest ingick i bland annat isoler- och golvmaterial. Om du har en fastighet som byggdes eller renoverades under 1950- och 1960-talen finns det en risk att asbest förekommer. Du kan boka oss för en inspektion och analys vilket kan vara en bra idé till exempel inför renoveringar eller rivningar som kan frigöra asbest-partiklar.

   Vad händer om saneringen blir dyrare än planerat?

   Det är väldigt sällsynt men det går förstås inte att försäkra sig emot. Ibland händer det att uppdrag visar sig vara svårare eller mer omfattande än vad man först trodde. Enligt konsumentköplagen får en avtalad budget överskridas med max 15%. Om det skulle hända när vi arbetar åt dig så meddelar vi dig i så god tid som möjligt och ger dig möjligheten att avgöra hur vi ska gå vidare.

   Vad kostar det att anlita er för en sanering?

   Det beror förstås på vilken typ av sanering det rör sig om och hur stora och svåra lokalerna är att sanera. Kontakta oss med en förfrågan och beskriv förutsättningarna för oss så ger vi dig ett kostnadsförslag. När vi undersökt förutsättningarna på plats tar vi fram en gratis offert som visar det slutgiltiga priset.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade PCB-Sanering i Stockholm för en asbestsanering av sommarstuga i Södertälje. Kändes väldigt seriöst och de var trevliga killar. De lämnade även en tydlig offert. Vi rekommenderar!

   Anders, Södertälje

   Vi kontaktade PCB-Sanering i Stockholm som UE vid renovering av en lägenhet i Solna. Enkla att jobba tillsammans med och utförde projektet i god tid.  Vi rekommenderar detta företag!

   John, Solna

   Vår bostadsrättsförening fick hjälp med sanering och borttagning av klotter på fasaden i Sundbyberg. Enkla att kontakta över telefon, kom förbi på ett kostnadsfritt besök & arbetet gick bra. Rekommenderas!

   Styrelsen, Sundbyberg

   Våra senaste Projekt Våra erfarna medarbetare hjälper er med allt inom sanering i Stockholm

   Asbestsanering Hus. Södertälje

   Komplett asbestsanering av hus till villaägare i Södertälje, Stockholm.

   PCB-Sanering Lägenhet. Solna

   Rivning, omfogning och PCB sanering av lägenhet & badrum i Solna, Stockholm.

   Sanering Fasad. Sundbyberg

   Borttagning och sanering av klotter på fastighetsfasad i Sundbyberg, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss för en fri offert

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se

    Bektur
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 588
    offert@stockholm-sanering.se